Turcii de la ETI vor demara construcţia fabricii de biscuiţi la Craiova în septembrie. Investiţia este de 30 de milioane de euro

eonflash.ro
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

eti Reprezentanţii companiei ETI din Turcia vor demara în luna septembrie construcţia unei fabrici de biscuiţi. Aproximativ 300 de locuri de muncă vor fi disponibile iniţial în noua investiţie.
Compania turcă ETI din Turcia a primit un ajutor de stat de circa şase milioane de euro pentru a deschide fabrica de biscuiţi în Bănie.Patiseria va fi construită de la zero la Parcul Industrial din Craiova şi se va întinde pe o suprafaţă de aproximativ opt hectare de teren.    Construcţii fabricii la Craiova va începe în luna septembrie, iar comapnai din Turcia  este una dintre cele mai mari producătoare de biscuiţi din Europa. Vor fi create pentru început 300 de locuri de muncă.   Compania turcă  ETI GIDA SANAYI ve TICARET A.Ş şi-a început activitatea în anul 1962, fiind o firmă de familie a cărei activitate a pornit de la 20 de angajaţi şi a ajuns la 5.000 de locuri de muncă în prezent. Firma îşi exportă la ora actuală produsele în 60 de ţări ale lumii.    Valoarea totală a investiţiei la Craiova se ridică la peste 30 de milioane de euro.

Sursa: adevarul.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker