Zebre pictate în centrul oraşului

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

treceri de pietoni craiova capitala culturala 2021 Primele treceri de pietoni pictate  au apărut în centrul Craiovei. Bănia este primul oraş din ţară cu astfel de zebre neconvenţionale.

 

treceri de pietoni craiova centruPrimarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat că a împrumut din străinătate această idee. „Vom face acelaşi lucru în cartiere. Având în vedere că trebuie reîmprospătate trecerile de pietoni, ne-am gândit să fie speciale. Lângă toate trecerile care au primit un element in plus decât precizeaza legea, există şi un alt semn de circulaţie care avertizează şoferii că acolo e o trecere de pietoni. Altfel nu ne-ar fi permis Poliţia Circulaţie să adaugăm alte „desene” pe asfalt. Aşteptăm idei şi pentru a picta alte treceri de pietoni.”, a spus Lia Olguţa Vasilescu, edilul oraşului Craiova.

treceri de pietoni craiova centru 2Noile treceri de pietoni fac parte şi din campania primăriei Craiova pentru candidatura la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021. „Am văzut când le-au pictat, iar sincer nu am crezut că o să fie un punct de atracţie. Unii şoferi preţ de câteva secunde au uitat să fie atenţi la drum şi au admirat noile treceri de pietoni”, a declarat Maria Sandu.          Trecerile de pietoni neconvenţionale au fost pictate de doi studenţi din Craiova.

Sursa: adevarul.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker