VIDEO / Un bărbat din Craiova s-a bătut cu doi poliţişti locali pe o stradă din oraş

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

VIDEO Un bărbat din Craiova s-a bătut cu doi poliţişti locali pe o stradă din oraş Un şofer s-a bătut în plină stradă cu doi poliţişti locali. Incidentul a avut loc în cartierul Craioviţa Nouă. Cristian Borgete a fost arestat pentru comiterea infracţiunii de ultraj.
Bărbatul a devenit recalcitrant în momentul în care poliţiştii locali i-au spus că strada a fost închisă. Cristian Borgete  a trecut imediat la ameninţări şi le-a spus oamenilor legii că prin influenţa pe care o are pot fi concediaţi. Ba mai mult, acesta deranjat de faptul că a fost obligat să parcheze autoturismul într-un anumit loc a sărit la bătaie. Pe imaginile surprinse de un martor se vede clar cum şoferul îl loveşte pe  Laurenţiu Vasile Ilie.

Şoferul fuge şi se ascunde în maşină imediat după ce îi aplică poliţistului o corecţie. La câteva secunde unul dintre oamenii legii vine şi îl loveşte cu piciorul pe Cristian Borgete.   Poliţistul Ilie Vasile Laurenţiu s-a ales cu piciorul în ghips şi cu 25 de zile de concediu medical. Şoferul a fost arestat pentru comiterea infracţiunii de ultraj.

Sursa: adevarul.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker