CSM Râmnicu Vâlcea va juca în Liga I şi NU CSU Craiova

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

CSM Râmnicu Vâlcea va juca în Liga I şi NU CSU Craiova În realitate în Liga I va juca CSM Rm. Vâlcea, o echipă aflată pe locul trei în Seria a II-a a Diviziei B, deoarece această echipă întruneşte condiţiile legale şi de fair-play sportiv pentru a promova în primul eşalon.
Sâmbătă, 28 iunie 2014, după terminarea Adunării Generale, reprezentanţii CSU Craiova, îmbătaţi de votul afilierii definitive, s-au şi văzut jucând în Liga I, de altfel şi preşedintele Federaţiei, Răzvan Burleanu, a avut acelaşi punct de vedere, însă situaţia reală este total opusă de ceea ce au prezentat CSU şi chiar însuşi Burleanu.

Toate aceste susţineri au fost făcute cu scopul de a INDUCE ÎN EROARE OPINIA PUBLICĂ ŞI A CREA O PRESIUNE MARE pe membrii Comitetului Executiv, cei care trebuie să aplice legea în Federaţia Română de Fotbal.

Astfel că, decizia pentru stabilirea echipelor participante în viitoarea ediţie a Ligii I o va lua Comitetul Executiv în data de 11 iulie 2014, dată când este programată întrunirea acestui for de conducere şi care are pe ordinea de zi validarea clasamentelor, Liga I şi implicit stabilirea echipelor participante în sezonul 2014-2015.
Editie.ro deţine în EXCLUSIVITATE informaţia că 10 membri din cei 14 ai Comitetului Executiv al FRF NICI NU VOR SĂ AUDĂ de posibilitatea ca ei să semneze intrarea în competiţia Ligii I a CSU Craiova, deoarece sunt puşi la curent cu repercursiunile acestei decizii.
Membrii Comitetului Executiv sunt informaţi cu privire la faptul că în Adunarea Generală a FRF din 28 iunie 2014, la punctul 12 ce face obiectul afilierii definitive a CSU Craiova, acest club a primit VOTUL PENTRU AFILIEREA DEFINITIVĂ cu toate drepturile ce decurg din participarea la competiţie stabilite în ROAF, însă în nici un caz Adunarea Generală nu a hotârât vreo derogare cu privire la CSU Craiova în ceea ce priveşte prevederile imperative stabilite de ROAF, dar mai ales de STATUT, art. 54 obigativitatea minimă de trei ani de afiliere pentru a evolua în Liga I.

Toţi membrii Comitetului Executiv cunosc prevederile legii cu privire la faptul că un STATUT NU POATE PRODUCE EFECTE DECÂT DE LA DATA ÎNSCRIERII LA TRIBUNAL ÎN REGISTRUL FEDERAŢIILOR şi NUMAI DUPĂ CE JUDECĂTORUL ÎL VALIDEAZĂ CA ŞI LEGAL ADOPTAT.
Afirmaţia lui Răzvan Burleanu cum că STATUTUL intră în vigoare la momentul adoptării a fost făcută în mod nelegitim cu scopul DE A INFLUENŢA membrii Comitetului Executiv şi implicit DE A FACE JOCURILE celor de la CSU Craiova. Numai că în ultimele zile forte mulţi din membrii Comitetului Executiv au afirmat cu tărie că referirile preşedintelui FRF cu privire la intrarea în vigoare a STATUTULUI la momentul votării sunt ERONATE şi ei NU POT SĂ ÎŞI ASUME RĂSPUNDEREA pentru această afirmaţie a preşedintelui.
De altfel, acesta este şi motivul pentru care nu s-a hotărât componenţa Ligii I în şedinta Comitetului Executiv desfăşurată în 28 iunie 2014, după terminarea Adunării Generale, deoarece  membrii Comitetului Executiv NU AU VRUT SĂ ADERE LA PLANUL INFRACŢIONAL pus la cale de Burleanu.
Este pentru prima dată după foarte mult timp când clasamentul şi componenţa Ligii I se ia în discuţie tocmai la 11 iulie, acest lucru se datorează faptului că actualul preşedinte, Burleanu, a programat această adunare generală extraordinară pentru a crea premisele ca CSU, CLUB ÎNFIINŢAT ABUZIVsă promoveze în Liga I la NUMAI UN AN DE LA ÎNFIINŢARE.

În acest moment, cu excepţia lui Iorgulescu, Hulubei şi reprezentantul fotbalului de sală, dar şi probabil Burleanu, restul membrilor Comitetului Executiv sunt decişi să nu-şi asume o asemenea INFRACŢIUNE, indiferent de câte PRESIUNI SE VOR FACE LA ADRESA LOR.

Prin urmare, în acest moment din punct de vedere juridic NU EXISTĂ o hotărâre prin care să stabilească echipele participante în sezonul competiţional 2014-2015 al Ligii I şi urmează ca pe 11 iulie acest lucru să fie hotărât de Comitetul Executiv.
Menţionăm că LPF, în mod ABUZIV, a  programat în Cupa Ligii clubul CSU Craiova, deoarece NU ARE O ACOPERIRE LEGALĂ în această înscriere, acest lucru s-a făcut, probabil că Gino este unul dintre cei care în mod FRAUDULOS încearcă să introducă această echipă în Liga I, însă mai mult ca sigur aşa zisul meci Rapid – CSU Craiova NU SE VA MAI DISPUTA, va fi cel mai probabil Rapid – CSM Rm. Vâlcea.

De altfel, pe site-ul Federaţiei, într-o prezentare nouă începând de astăzi, la rubrica echipelor participante în Liga I se regăsesc echipele care au jucat în sezonul 2013-2014.

Aşadar, urmează ca vineri, 11 iulie 2014, Comitetul Executiv să valideze componenţa Ligii I în proporţie de 99% cu CSM Rm. Vâlcea ca şi echipă nou promovată.

Sursa: editie.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker