Jennifer Lopez a slăbit aproape 5 kilograme cu o dietă vegetariană şi un program zilnic de exerciţii

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Jennifer Lopez Cântăreaţa în vârstă de 44 de ani se află într-o formă excelentă. Ea a dezvăluit care este “preţul” pentru silueta sa.

J Lo va împlini 45 luna viitoare. Dar vedeta este în cea mai bună formă după ce a slăbit 4,5 kilograme cu ajutorul unui regim vegetarian foarte strict şi cu un program de exerciţii fizice de câte şase ore pe zi. Cântăreaţa americană a vorbit pentru publicaţia Us Weekly despre formula care a ajutat-o să-şi menţină silueta.

“Dacă mergi la sală, trebuie să ai grijă la ce mănânci. E un serviciu, trebuie să te ţii de el. Mă simt minunat mental şi fizic”, a mărturisit ea pentru revista amintită.

În ultimele cinci săptămâni, Jennifer Lopez a trecut la ţinute cu două măsuri mai mici după ce a tăiat din alimentaţia sa lactatele, carnea şi glutenul. Şi chiar dacă are doi copii, ea arată acum mai slabă decât în 2004, ba chiar şi decât în 1994, remarcă ziarul britanic Daily Mail.

Ca să-i fie mai uşor, vedeta şi-a convins copiii, gemenii Emme şi Max, să urmeze şi ei alimentaţia vegetariană. Jennifer a spus însă că pentru copii despărţirea de mâncarea cu care erau obişnuiţi nu este uşoară, iar fiul ei dorea uneori brânză adevărată, nu un înlocuitor vegetarian.

Jennifer Lopez arată mai bine acum 10 ani și chiar 20 de ani

Artista a combinat dieta cu un program intens de exerciţii fizice. În aprilie, ea l-a angajat pe antrenorul Marco Borges, printre ai cărui clienţi se numără Beyoncé, Jay Z, Gwen Stefani, Shakira şi Pharrell Williams.

Timp de şase ore pe zi, Jennifer Lopez a făcut exerciţii sau a dansat. Asta nu înseamnă, spune ea, că este obsedată de fitness. “Nu sunt o fanatică a exerciţiilor. Nu-mi plac, dar dansez mult pentru concerte, iar asta mă ajută”, a explicat ea.

“Mă simt mai bine când sunt în formă şi am grijă de mine. Dacă vrei ca alţii să te iubească, trebuie să mai întâi să te îngrijeşti pe tine”, a explicat J Lo.

După despărţirea de dansatorul Casper Smart, vedeta şi-a luat un răgaz pentru a reflecta, dar surse citate de presa americană susţin că ea caută deja un alt partener, în persoana fostului concurent de la show-ul “Dancing with the Stars”, Leah Remini.

În ultimele două săptămâni, cântăreaţa, care are la activ trei divorţuri, a fost văzută flirtând până în zori, într-un club de noapte, cu dansatorul de origine rusă Maxim Şmerkovski, după concertul pe care ea îl susţinuse în Connecticut, relatează Daily Mail. “Sunt genul de om căruia nu-i place să fie singur”, mărturisea artista, în ianuarie, pentru Us Weekly, autointitulându-se “o monogamistă în serie”.

Repetițiile pentru concerte, combinate cu exerciții și o dietă vegetariană, au ajutat-o pe cântăreața americană să dea jos aproape 5 kilograme

După ce “i-a dat papucii” lui Casper Smart, cântăreaţa şi-a oficializat şi despărţirea de ultimul soţ. Divorţul a fost finalizat luni, la Tribunalul Superior din Los Angeles.
Jennifer Lopez, în vârstă de 44 de ani, şi Marc Anthony, în vârstă de 45 de ani, vor împărţi custodia celor doi copii ai lor, gemenii Max şi Emme, în vârstă de şapte ani. Totodată, copiii vor putea să petreacă şapte zile pe lună alături de tatăl lor în reşedinţa acestuia, informează revista People, citată de Mediafax.

Documentul depus la tribunal oferă, totodată, detalii despre modul în care copiii cuplului îşi vor petrece vacanţele şcolare, zilele de naştere şi sărbătorile legale, inclusiv vacanţele de Crăciun, Ziua Recunoştinţei şi Halloween. Foştii soţi au semnat, de asemenea, un acord prin care se obligă să îi protejeze pe copii de paparazzi şi că se vor asigura că Max şi Emme “nu vor fi expuşi în faţa unei publicităţi nedorite”.

Lopez şi Anthony s-au căsătorit în 2004 în cadrul unei ceremonii discrete, ce a fost organizată în reşedinţa pe care cântăreaţa o deţine în Beverly Hills.

Jennifer Lopez a fost căsătorită de trei ori: cu ospătarul cubanez Ojani Noa în perioada februarie 1997 – ianuarie 1998, cu dansatorul Chris Judd în perioada septembrie 2001 – iunie 2002 şi cu cântăreţul Marc Anthony în perioada iunie 2004 – aprilie 2012.

Vedeta americană a avut relaţii şi cu alţi doi bărbaţi celebri din industria de divertisment, rapperul P. Diddy şi actorul Ben Affleck. La sfârşitul lunii mai, presa americană a anunţat că Jennifer Lopez s-a despărţit de dansatorul Casper Smart, cu care avea o relaţie din octombrie 2011, întrucât acesta ar fi înşelat-o cu doi transsexuali.

Sursa: eva.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker