Falcao a ajuns la un acord cu Real Madrid! Mutarea va fi oficializată după CM

eonflash.ro
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

falcao radamel Radamel Falcao va fi jucătorul lui Real Madrid din această vară! Citat de ASBein Sports a anunțat marți că atacantul columbian a ajuns la un acord cu gruparea condusă de Florentino Perez, urmând ca anunțul oficial privind trecerea sa pe Santiago Bernabeu să fie făcut după terminarea actualei ediții a CM 2014din Brazilia.

Informația a fost prima dată anticipată de presa iberică, mai exact de AS, care a dezvăluit de sâmbătă existența negocierilor dintre fotbalist și cei de la Real Madrid. Falcao a fost reprezentat la discuții de impresarul său, Jorge Mendes, în condițiile în care acesta se află în prezent în vacanță la Miami, alături de soție și de fiică.

Real nu a fost singura destinație posibilă pentru atacantul luiMonaco în aceste zile. Pe rând, s-a vorbit de un interes din partea mai multor formații din Premier League, printre care Chelsea, Manchester City, Liverpool și Tottenham. Columbianul este însă decis să-și relanseze cariera în Spania după ruptura de ligamente care l-a ținut pe margine timp de șase luni, într-un campionat și într-un oraș pe care le cunoaște.

În prezent, fotbalistul este refăcut în totalitate și mai are contract cu gruparea monegască până în 2018.

falcao radamel

Sursa: digisport.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker