Un sac de medalii a ajuns în Bănie

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Un sac de medalii a ajuns în Bănie

Craiova atletică a fost reprezentantă cu bine de elevii Liceului cu Program Sportiv “Petrache Trişcu” din oraş la Campionatul Naţional Şcolar (J1). Nu mai puţin de 11 medalii au ajuns în Bănie, graţie rezultatelor bune reuşite de atleţii instituţiei amintite.
Astfel, au fost bifate de sportivii craioveni trei titluri naţionale, prin Manolache Liliana (10 km marş), Ene Roxana (200 m) şi Bogdan Daniela (5000 de metri), şapte distincţii de argint, prin Manolache Bogdan (10 km marş), Chircă Cătălina (1500 de metri şi 800 de metri), Rotaru Aurel (3000 de metri obstacole), Ene Roxana (400 de metri), Tîrşăgoiu Irinel (aruncarea greutăţii şi aruncarea discului) şi o prezenţă pe ultima treaptă a podiumului de ştafeta feminină la proba de 4×400 de metri, regăsindu-se în componenţa echipei Pădureanu Delia, Chircă Cătălina, Sandu Ştefania şi Ene Roxana.

Sunt rezultate pe care le considerăm pozitive şi care vin să demonstreze că atletismul craiovean are resurse. A fost un bun prilej pentru a pregăti concursurile viitoare şi pentru a vedea nivelul de pregătire la care s-a ajuns.
A declarat ieri directorul instituţiei de învăţământ amintite, Jeri Mitroi

Un sac de medalii a ajuns în Bănie - 2

Sursa: editie.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker