Un mort şi doi răniţi pe şoselele din Dolj

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Un mort şi doi răniţi pe şoselele din Dolj La primele ore ale dimineţii, la Brădeşti, un medic din Severin a murit pe loc, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un cap de pod.
La Făcăi, puţin mai târziu, în urma unui carambol în care au fost implicate patru autoturisme, două persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, viaţa lor nefiind însă pusă în pericol.

Încă un şofer şi-a pierdut viaţa pe DE 70, drumul care face legătura între Craiova şi Filiaşi. Medicul Marius Andreica avea 43 de ani şi era din Drobeta Turnu Severin. Pe raza localităţii Brădeşti, bărbatul, aflat la volanul unui autoturism marca Opel Vectra, a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit de un cap de pod. Impactul a fost nimicitor, şoferul murind pe loc.
Potrivit primelor informaţii, nu este exclus ca, pe fondul oboselii, bărbatul să fi adormit la volan.

Câteva ore mai târziu, la intrarea în Craiova, în dreptul barierei de la Făcăi, s-a produs un carambol în care au fost implicate patru autoturisme. Potrivit oamenilor legii, vinovat a fost şoferul unei autoutilitare marca Iveco, Ciprian Ciubotariu, de 21 de ani, din Timişoara. Acesta a lovit un autoturism marca Dacia, provocând apoi un accident în lanţ. Maşina lovită a acroşat alte două autoturisme, care erau oprite de conducători la semnalul “Barieră”. Un bărbat şi o femeie au fost transportaţi la spital, însă starea lor generală a fost stabilă.
De furcă au avut şoferii şi în Craiova pentru că, din cauza precipitaţiilor căzute din abundenţă, traficul auto s-a desfăşurat extrem de anevoios, pe străzile oraşului creându-se mai multe ambuteiaje.

Sursa: editie.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker