BOMBA! Am aflat cine castiga Masterchef!

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Georgeta Jesica Zamfir, MasterChef

Este vorba de Georgeta Jesica Zamfir, cea mai emotiva dintre toti concurentii ramasi la ora actuala in competitie.

Conform fisei sale de prezentare in competitie, Jesica are 28 de ani, este din Ploiesti, e casatorita si are un baietel de doi ani.A plecat in Spania sa faca rost de bani pentru facultate si a ajuns sa stea 7 ani in Sevilla. Provine dintr-o familie modesta, cu inca o sora si un frate, si inceput sa gateasca de mica, de la 10 ani, nevoita fiind sa pregateasca masa in casa. Cat a stat in Spania, a facut curatenie in case timp de un an, apoi s-a angajat ca barmanita intr-o cafenea si dupa ceva vreme a ajuns chiar managerul cafenelei, pe care a administrat-o 3 ani.

Gateste variat, de la caracatita in stil gallego sau peste in crusta de sare, pana la painici cu stafide si foie gras, paella si alte preparate din zona Andaluciei. Pe langa bucataria din sudul Spaniei, ii place sa combine gusturi din bucataria araba (in special marocana), indiana si braziliana.

Se pricepe si la dulciuri, care ii ies mereu apetisante si gustoase. Odata intoarsa in tara, s-a inscris la facultate, asa ca acum este anul I la Facultatea de Litere, Sectia Engleza – Franceza.

Pe parcursul concursului Masterchef, s-a dovedit a fi una dintre cele mai sensibile si emotive concurente.

Georgeta Jesica Zamfir, MasterChef 2

Sursa: wowbiz.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker