Cristian Bogdan printre remarcaţii Naţionalelor de juniori

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

Cristian Bogdan printre remarcaţii Naţionalelor de juniori În perioada 25-27 aprilie 2014 la Bistriţa au avut loc finalele Campionatului Naţional Individual pentru Juniori III. Competiţia care a reunit cei mai buni practicanţi ai tenisului de masă din ţară atât la feminin cât şi la masculin a cuprins trei probe: simplu, dublu şi dublu mixt.Craiova a fost reprezentată de 11 sportivi, dintre care şapte fete, toţi, legitimaţi la Clubul Sportiv Şcolar.

Concurenţa a fost extrem de numeroasă la mesele de joc intrând  97 de băieţi şi 81 de fete. În proba individuală masculină Cristian Bogdan a reuşit să atingă ultimul act al întrecerii jucând finala împotriva lui Vlad Hurloi, de la Bistriţa. Craioveanu a fost depăşit şi a intrat în posesia medaliei de argint, performanţă care îi deschide noi perspective. Anterior, Cristi a trecut de Daniel Moldovan (CS Dumbrăviţa), Richard Oroszlan (CSS Tg. Mureş), Cristian Mureşan (CSM Zalău) şi Alexandru Ignat (LPS Bistriţa). Aurul a venit în proba de dublu masculin acolo unde perechea olteană Cristi Bogdan (CSS Craiova) –  Marius Rădoi (CSS Slatina) s-au impus în faţa dublului Vlad Hurloi (LPS Bistriţa) – Cristian Mureşan (CSM Zalău)

După argintul la individual şi aurul obţinut în proba de dublu, Cristi Bogdan a continuat seria performanţelor. Cristian, care este originar din comuna Amărăştii de Sus şi se pregăteşte în paralel acasă, împreună cu tatăl sau Dorel Bogdan, şi la CSS Craiova cu profesorul Olimpiu Oproiu, a mai reuşit o performanţă de invidiat: a urcat pe podium şi în proba de dublu mixt unde a concurat alături de Varga Krisztina, de la  CSS Tg. Mureş. Şi a făcut-o cu acelaşi succes anterior trecându-şi în cont cel de-al doilea titlu naţional. Cei doi au câştigat finala probei amintite în faţa echipei formată din Ignat Alexandru şi Tania Plaian, ambii de la LPS Bistriţa. În ceea ce priveşte competiţia feminină, cea mai bună performanţă i-a revenit Luizei Popescu. Sportiva pregătită de profesorul Cătălin Georgescu a concurat alături de sportivul legitimat la CSS Odorheiul Secuiesc, Pop Mihai, împreună reuşind să obţină medalia de bronz după ce au câştigat în faţa echipelor Badea B. – Ionica M. (T.A. Topoloveni), Burdea M. – Boroica A. (CSTA Bucureşti), Mureşan C. (CSS Zalău) – Dari H. (Romgaz Mediaş) şi Rădoi M. (CSS Slatina) – Dudescu A. (LPS Constanţa) În semifinală au pierdut în faţa favoriţilor doi ai probei de dublu mixt Bogdan C. – Varga K. şi au terminat pe trei. În proba de simplu fete, Popescu Luiza a reuşit să intre în primele 16 concurente.

Sunt rezultate foarte bune obţinute de sportivii noştri. Ne bucurăm că am reuşit să ne batem de la egal la egal cu sportivii Centrelor Olimpice şi am reuşit şi să-i înfrângem. Ar fi fost forte frumos ca la probele masculine să câştigăm toate medaliile de aur. Pe această cale, mulţumim conducerii clubului pentru susţinerea acestor sportivi, membrilor catedrei, precum şi prietenilor apropiaţi ai tenisului de masă.
A declarat ieri Olimpiu Oproiu

Cristian Bogdan printre remarcaţii Naţionalelor de juniori

Sursa: editie.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker