FACEBOOK a căzut în România şi în mai multe ţări

eJobs
Dacă îți place acest articol, distribuie pe:

facebook324132_85263000 FACEBOOK a avut probleme serioase în România şi în mai multe ţări sâmbătă seară şi duminică dimineaţă. În jurul orei 12.15, reţeaua de socializare a reînceput să funcţioneze, cel puţin în România.

facebook324132_85263000

Reţaua de socializare a reînceput să funcţioneze în jurul orei 12.15, în România.

FACEBOOK a căzut în mai multe ţări, inclusiv România. Utilizatorii care accesează reţeaua de socializare se plâng că newsfeed-ul este pe jumătate gol, în vreme ce ultimele postări afişate sunt vechi de mai multe ore.

Cea mai mare reţea socială are probleme cu newsfeed-ul, în timp ce conturile personale şi paginile de produs pot fi accesate, cel puţin în România, potrivit Mediafax.

FACEBOOK nu funcţionează”, “FACEBOOK a picat”, “Newsfeed-ul FACEBOOK s-a blocat”, “Ceva se întâmplă cu Facebook în aceste momente” – se numără printre mesajele pe care utilizatorii Facebook le postează pe Twitter duminică, pentru a nota defecţiunea reţelei de socializare.

Utilizatori din întreaga lume s-au plâns de faptul că nu mai pot folosi FACEBOOK. Probleme au fost raportate în Noua Zeelandă, Germania, Australia, Marea Britanie, India, Hawaii, Norvegia, Coreea, Filipine, Canada, Singapore, Statele Unite, Bulgaria sau Grecia, dar şi în multe alte ţări.

Sursa: realitatea.net

You can leave a response, or trackback from your own site.
eXTReMe Tracker